Dank aan wethouder en raadsleden

Vandaag werden onze PAK raadsleden, Servie L’Espoir, Ger Luit en Danny Trommelen, en wethouder Math Houben in de bloemetjes gezet, door secretaris Annie Janssen-Harmse, namens onze leden en sympathisanten. Als dank voor hun inzet de afgelopen 4 jaar in de Gemeenteraad en Bestuur van Brunssum. Tevens werden de aanwezige leden en sympathisanten met een kleinigheidje bedankt voor hun ondersteuning en steun tijdens de verkiezingscampagne en het behaalde succes.

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Geweldig resultaat voor het PAK
Dank aan alle PAK stemmers

U heeft gekozen voor behoud van zelfstandig Brunssum

Met ruim 350 stemmen meer dan 4 jaar terug is, wat we hoopten ,gebeurd.
We zijn gestegen van 3 zetels naar 4 zetels.


Zie hierboven het aantal stemmen per kandidaat.

en de (voorlopige) zetelverdeling in de Raad.
Cijfers zijn nog onder voorbehoud daar vrijdag 23 maart alles officieel wordt. Er volgt een gedegen analyse door ons lid Danny Trommelen waarna we u natuurlijk op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen naar de nieuwe coalitievorming.

 

Speeltuin Schutterspark met Pinksteren open

In 2012 werd een deel van het Schutterspark (speeltuin, pompgebouwen, Schuttershuske) geprivatiseerd. Er werd een contract gesloten met een ondernemer.
Sindsdien is er echter niets meer aan onderhoud gedaan aan de speeltuin, die er sowieso in 2012 al niet al te best aan toe was.
De gemeenteraad heeft unaniem besloten maximaal 100.000 euro uit te trekken voor de speeltuin, mits de ondernemer nu en in de toekomst ook in de speeltuin investeert. Ook worden er afspraken gemaakt over het onderhoud, zodat deze problemen niet opnieuw ontstaan. Lees verder