Arend van der Linden

nr 21 Arend van der Linden

Ik ben geboren en getogen in Treebeek en woon nu in het Heufke in Brunssum-Noord. Ik ben 62 jaar oud en na 41 dienstjaren bij DSM en daarna Intertek sinds 1 januari 2018 met vervroegd pensioen.Van 1997 tot 2010 heb ik in de gemeenteraad  van Brunssum gezeten namens het PAK en nu ik meer tijd heb wil ik me weer  gaan inzetten voor de  Brunssumse bewoners en  sta ik weer op de lijst van het PAK. Omdat het PAK de enige partij is die ook  opkomt voor de zwakkere in onze samenleving en het milieu en duurzaamheid en dierenwelzijn hoog in het vaandel heeft staan, sta ik voor deze partij als lijstduwer op de lijst. Ik ben verder bestuurslid van de Vereniging Stop AWACS. Overlast die al jaren actie voert tegen de geluids- en stankoverlast die de overvliegende AWACS-vliegtuigen boven Brunssum en Schinveld veroorzaken.