Mirjam Daemen

nr 11 Mirjam Daemen

“Ook in een kleine stad, zoals Brunssum, zijn er veel verschillende belangen.

Via politiek kun je als burger invloed hebben op beslissingen die ook jou persoonlijk raken of die ander, waar je zoveel om geeft. 

Zo ben ik bij het Progressief AKkoord terecht gekomen. Het PAK staat voor principes waar ik mij helemaal bij aan kan sluiten. Ik hou van een positieve boodschap, ik wil mij inzetten voor een betere wereld, waar iedereen een kans heeft. Voor goede zorg , bescherming natuur, voor de mens met al zijn eigen aardigheden, door te beslissen op basis van argumenten en de samenwerking te vinden met anderen. Ik wil een betere wereld voor al die kinderen en de kinderen die nog geboren moeten worden en wil daar graag een steentje aan bijdragen.

Niet op de voorste rij, ik vind het fijn om mee te denken met Servie en Ger en Danny en Jos en iedereen die onze vergaderingen bezoekt en doe dat zo vaak ik kan, sinds een paar maanden ook in het bestuur van het PAK. De buitenring, (gepasseerd station maar nu pas beginnen de gevolgen zichtbaar te worden,) herindeling (nog meer afstand voor de burger) allemaal ontwikkelingen waar je als burger echt wel invloed op hebt als je dat wil. En samen kan veel lukken op een positieve, constructieve manier“.